request a consultation

MENU

RENOVATION

For this client it was all about space and entertaining. This family had a love of cooking, family and fun and their brief was simple. To deliver a “Home not a House”.

They had young children and wanted them to have an area they could play, kick a ball and run around which was visable from the kitchen, dining and living. This home was going to be a full scale renovation,  both internally and externally, and needed some very strategic planning. The home was built in the 80’s and even though most of the skeleton was good, the design in itself was not. Internally the whole second floor acted as the living, dining and sleeping area with a one bedroom self-contained living area and garage on the lower floor. Our job was simple to come up with a more modern design. We were engaged to assist in a solution and after many discussions and complex planning we created the clients dream home. We moved the living, dining space downstairs,  along with an office, laundry and an amazing outdoor entertaining/play area whilst upstairs were the larger bedroom , ensuite and bathroom spaces for the family.  The process was an enjoyable one and we certainly brought this clients vision to life.

2017

SURFERS AVENUE

_projects

related projects