request a consultation

MENU

SHOPFIT

This was the second medical centre we had been employed to build for this client. His brief was simple – as it was a large space in a newly built shopping complex, he wanted it to be spacious, and comfortable with well-designed areas for his doctors, staff and patients. Designed by the well-known Stuart Osman of Stuart Osman Building Design, it hosts nine consult rooms, a treatment room, a VAC room, pathology lab and a staff room. Built in the new ‘Coomera City Centre’, this medical facility definitely stands a step in front of the rest with its inviting modern tones, vertical garden feature and top quality finishes. We are confident we met the clients request, delivering a wonderful feeling family practice.

year

2018

client

Nam placerat.

awards

Vivamus mollis award.

awards

COOMERA FAMILY PRACTICE

_projects

related projects